Des de fa 20 anys, a l’Escola Pia Nostra Senyora es viuen unes nits de divendres especials. Els Vespres Científics són una activitat escolar oberta a tothom. Aquestes sessions són aprenentatge interactiu i del tot experimental dels conceptes més clàssics i actuals de la ciència. A nivells comprensibles per tothom i sense fórmules. 9 sessions temàtiques diferents  durant el curs escolar amb grups molt reduïts de participants en cada sessió.

Alguns dels temes que es tractaran són la física i química dels 5 sentits, la sang, els explossius o el gel sec i la física de partícules. La primera sessió va ser el passat 20 d’octubre i la propera tindrà lloc l’1 de desembre.

Segons els seus responsables, “els Vespres Científics intenten obrir una via de reflexió a tots els seus participants en cadascun dels temes que s’hi ofereixen. En els Vespres Científics volem saber perquè les coses són com són. Volem preguntar-nos el perquè del nostre món i donar respostes coherents a moltes de les coses que observem a la vida quotidiana. I això, per a tots els nivells i totes les edats. ”

 

 

Adjuntem tota la informació en aquest document: Tríptic VC 2016-17 1

Web 

Facebook