El passat 15 de maig es va celebrar la graduació dels joves del programa FPO DUAL 2021. Els joves van rebre els seus diplomes en un acte celebrat en el Palau de la Generalitat, organitzat pel SOC, on es va comptar amb la presència del conseller d’Empresa i Treball Roger Torrent i el director del SOC Juan José Torres.

En aquest acte vam gaudir de la companyia de l’equip de la Fundació Mescladís, entitat contractant, on els joves van formar part de l’equip dels tres restaurants de l’entitat durant el transcurs programa.

El programa ha suposat la primera edició d’aquest model a Catalunya, i ha consistit en acompanyar i formar professionalment a un grup de nou joves en la seva inserció laboral en el sector de la restauració, a partir d’un itinerari formatiu i ocupacional acompanyat d’una contractació.

Durant un any, els joves participants han estat contractats per la Fundació Mescladís i han combinat la feina en els restaurants amb mòduls de formació professionalitzadora a l’Escola Pia Catalunya.