Ocell de Foc és un programa que neix des del Departament d’Economia Social i Solidària dins del Departament del Treball i Empresa a tot el territori de Catalunya. Nosaltres som les representants d’Ocell de Foc de Ciutat Vella i Eixample. El que busca el programa és fomentar l’autonomia de les persones joves que habiten cada dia en aquest espai

L’11 de maig es va realitzar l’acte de presentació d’aquest programa amb l’objectiu d’explicar el programa a totes les entitats, professionals i serveis que actuen amb joves i salut mental en el territori de Ciutat Vella i Eixample. També buscàvem conèixer tot el que s’està fent per començar a teixir xarxa juntes per tal de treball colze amb colze els propers dos anys.
A l’acte de presentació va assistir la senyora Isabel Garcia, subdirectora general del treball en la diversitat i el tercer sector així com els representants de la oficina tècnica Tandem Social, entitats que formen part del nucli d’ocell de foc CV i Eixample, altres entitats del territori de Ciutat Vella i Eixample amb les que estem començant a col·laborar, persones professionals d’equipaments per a joves del territori així com professionals dels serveis d’acompanyament a la joventut i salut mental. Totes les persones necessàries per poder tirar endavant aquest projecte.