Oferta Formativa‎ > ‎

Projecte InJove

PROGRAMA INJOVE 2017

 

Ø En què consisteix?

El PROGRAMA INJOVE  de Calassanci posa a disposició dels joves un grup de professionals els quals, a través de serveis d’orientació, formació i visites a empreses, ajudaran  als joves a descobrir les seves motivacions i capacitats personals per tal d’afavorir la seva inserció laboral o el seu retorn al sistema educatiu.

þ Durant el programa, els/les joves tindran un tutor/a referent que l’orientarà i l’acompanyarà al llarg de tot el procés.

þ Es tracta d’un programa que disposa d’un període formatiu (320 hores) molt actiu i dinàmic que inclourà visites a diferents empreses i simulació de situacions relacionades amb el sector de cada formació. Les formacions que s’ofereixen són: Auxiliar de cambrer/a, auxiliar de cuina, auxiliar administratiu i auxiliar de mosso de magatzem.

þ En la fase final del programa, els participans seran orientats i assessorats pels tècnics durant la recerca de feina i podran tenir acces a diferents ofertes. Durant aquest període, s’inclouran un ventall d’activitats grupals i individuals amb la finalitat de treballar competències transversals per a la recerca de feina.

Ø Quin perfil de joves busquem?

 Aquest és un programa adreçat a nois i noies de 16 a 29 anys que ara mateix no estiguin estudiant (poden haver abandonat els estudis aquest curs) ni treballant.

L’únic requisit per poder participar en el programa INJOVE és estar apuntat a Garantia Juvenil. La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil, i cal estar-hi inscrit per poder gaudir de les activitats i iniciatives adreçades a joves.

þ Tot i així, si algú està interessat en el programa però no està apuntat a Garantia Juvenil, que es posi en contacte amb nosaltres igualment i l’ajudarem a inscriure’s!

Ø Com fer la derivació? 

En cas de tenir joves interessats/ades, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través d’aquesta adreça de correu: helena.sepulveda@escolapia.cat amb l’assumpte “PROGRAMA INJOVE” o per telèfon trucant al 933193254. Per tal de citar als interessats per a una sessió informativa i una posterior entrevista individual.

“Aquest projecte està subvencionat pel departament d’educació i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els  programes de Garantia juvenil”

regulat per l’ordre TSF 318/2016del 22 de novembre

                
                       
Ċ
Javier PEREZ,
30 de nov. 2017, 3:31
Comments