Notícies‎ > ‎

PQPI de vehicles lleugers

17 de des. 2013, 1:43 publicada per Javier PEREZ   [ actualitzat el 2 de febr. 2014, 23:51 ]

 

El passat mes d’octubre, 17 joves van iniciar la tercera edició del PQPI en Reparació i Manteniment de Bicicletes a l’Escola Pia Calassanci.

 

El primer trimestre treballaran tots aquells aspectes inicials de les diferents operacions i tasques a realitzar en un taller de reparació de bicicletes. On disposaran d’unes magnífiques instal·lacions que simulen una botiga-taller real i on podran posar en pràctica aquelles competències requerides per al lloc de treball al que opten.

 

Paral·lelament iniciaran la formació bàsica associada (desenvolupament de recursos personals, coneixement de l’entorn social i professional, tècniques de comunicació bàsiques i eines i estratègies matemàtiques)

 

El segon i tercer trimestre participaran en la formació en centres de treball (pràctiques formatives) un oportunitat per a conèixer de primera mà com es treballa en aquest sector, realitzant tasques d’auxiliars de reparació, muntatges, atenció al client, logística, etc..

 

Una any més comptem amb un recolzament de les principals botigues i tallers de la ciutat (Barceloneta Bikes, Probike, Espai Bici, Biciclot, My Beautiful Parking, Tomàs Domingo, i alguna més que incorporarem enguany).

 

El darrer tema que es treballarà el tercer trimestre serà Què farem l’any vinent? Estudiar? Treballar? ambdues coses? Els espais de tutoria tornaran a prendre el protagonisme per tal d’orientar als joves sobre les seves possibilitat de continuïtat formativa o laboral. Serà el moment de valorar com han resultat les pràctiques d’empresa i d’optar a l’accés als cicles de grau mig.

Comments