Notícies‎ > ‎

Injove 2017

24 de març 2017, 1:36 publicada per Javier PEREZ   [ actualitzat el 9 de maig 2017, 3:06 ]

INJOVE: FORMACIÓ AUXILIAR DE CAMBRER/A POLIVALENT 2.0

El nou grup d’auxiliars de cambrers/es ja està en rodatge. Després de les primeres setmanes dedicades a l’autoconeixement, a la integració grupal i al treball per competències, a finals d’abril s’ha posat en marxa la formació d’Auxiliar de cambrer/a polivalent 2.0, que oferirà una altra visó de l’hostaleria i la restauració als participants, els quals tenen moltes ganes de formar-se per poder començar a treballar o continuar amb els estudis especialitzats.

Tot i que tots/es els/es joves estan inscrits a Garantia Juvenil, el grup és molt variat: edats, procedència, nivells i experiències molt diferents que fan que l’aprenentatge encara sigui molt més ric. Durant el curs els/es joves  treballaran diferents aspectes relacionats amb el servei de barra, sala i esdeveniments, l’atenció al client, la preparació de begudes i plats senzills per tal de realitzar unes pràctiques el mes profitoses possible. A més, rebran un acompanyament a la inserció laboral per tal que la majoria de participants pugui incorporar-se al mercat de treball el més aviat possible. Després de la bona acollida que va tenir la darrera edició del programa, a Calassanci ens hem posat les piles i a l’abril començarem amb el seguiment personalitzat i la formació dels/es joves que estiguin inscrits.

 Injove és un programa que ofereix el SOC dintre dels programes de Garantia Juvenil cofinançat  pel Fons Social Europeu i la Generalitat de Catalunya.

 Es tracta d’un programa amb aliança amb altres dues entitats, Femarec i Fundació Maria Auxiliadora, destinat a joves d’entre 16 i 30 anys que actualment no treballen ni estudien i que, a través, d’accions d’orientació, formació i suport té com a objectiu la inserció al món laboral o el retorn al sistema educatiu del/a participant. 

El programa disposa de varies formacions pensades pels diferents perfils de participants: auxiliar administratiu, auxiliar de cambrer/a, auxiliar de cuina i de mosso de magatzem. La durada de les formacions és de 420 hores, incloent tant la formació professionalitzadora (300 h) com les pràctiques en empreses (100 h) i la formació complementària (20 h).

 L’únic requisit per poder participar al programa és que els joves estiguin apuntats a Garantia Juvenil, una iniciativa a nivell europeu per reduir l’atur juvenil.

Estem molt contents amb els resultats de l'edició passada, amb una assistència i un compromís exemplars per part de bona part dels participants. A més, la majoria vam començar nous projectes formatius o professionals arran del seu pas pel programa.

 Les persones interessades poden fer la inscripció aquí mateix.

video InJove2016


Comments