Notícies‎ > ‎

Injove 2017

24 de març 2017, 1:36 publicada per Javier PEREZ   [ actualitzat el 24 de març 2017, 2:07 ]

Després de la bona acollida que va tenir la darrera edició del programa, a Calassanci ens hem posat les piles i a l’abril començarem amb el seguiment personalitzat i la formació dels/es joves que estiguin inscrits.

 Injove és un programa que ofereix el SOC dintre dels programes de Garantia Juvenil cofinançat  pel Fons Social Europeu i la Generalitat de Catalunya.

 Es tracta d’un programa amb aliança amb altres dues entitats, Femarec i Fundació Maria Auxiliadora, destinat a joves d’entre 16 i 30 anys que actualment no treballen ni estudien i que, a través, d’accions d’orientació, formació i suport té com a objectiu la inserció al món laboral o el retorn al sistema educatiu del/a participant. 

El programa disposa de varies formacions pensades pels diferents perfils de participants: auxiliar administratiu, auxiliar de cambrer/a, auxiliar de cuina i de mosso de magatzem. La durada de les formacions és de 420 hores, incloent tant la formació professionalitzadora (300 h) com les pràctiques en empreses (100 h) i la formació complementària (20 h).

 L’únic requisit per poder participar al programa és que els joves estiguin apuntats a Garantia Juvenil, una iniciativa a nivell europeu per reduir l’atur juvenil.

Estem molt contents amb els resultats de l'edició passada, amb una assistència i un compromís exemplars per part de bona part dels participants. A més, la majoria vam començar nous projectes formatius o professionals arran del seu pas pel programa.

 Les persones interessades poden fer la inscripció aquí mateix.

video InJove2016


Comments