Notícies‎ > ‎

Curs de cambrers

20 de nov. 2014, 0:59 publicada per Javier PEREZ   [ actualitzat el 30 de gen. 2015, 3:13 ]

El divendres dia 23 de Gener vam realitzar la última sessió de formació amb el Curs de Cambrer/a.
El curs ha finalitzat amb 9 cambrers/es, dels quals 4 han decidit continuar els seus estudis per a finalitzar la ESO, 3 han estat derivats a un altre curs de cambrer/a amb pràctiques, i 2 s'han decidit per a entrar en el mercat de treball del món de la hostaleria.

Molta energia per als nous projectes!
 


Amb el Curs de Cambrer/a hem anat a realitzar una Master Class de Barista: l'especialista en cafè. En Kim Ossemblock, barista professional i assessor educatiu, és una de les participacions externes del curs i ens ofereix una cata de cafès i una sessió de "latte art" al seu laboratori del Passatge Sert, 12, on podeu anar cada matí a degustar un bon cafè! Us recomanem l'experiència!!!!!!


Divendres dia 21 de novembre vam anar a visitar la vermuteria "Morro Fi" amb el grup de Cambrers/es d'Escola Pia Calassanci.Aquesta empresa col.labora per a primera vegada amb el Curs de Cambrer/a, oferint una visita al seu local del carrer Consell de Cent 171, on vam poder conèixer les tasques que el/la cambrer/a ha de fer a l'obrir el local, la oferta gastronòmica i de begudes i altres aspectes relacionats amb les tasques del cambrer.
El grup de cambrers/es d'Escola Pia Calassanci us vol donar les gràcies per a la vostra participació!!!!!
Bon vermut per a tots/es!!!!
El grup del Curs de Cambrers d'Escola Pia Calassanci hem anat a visitar l'empresa "Cafeterapia" situada al carrer Ronda de Sant Pau, 59. "Cafeterapia" és una de les empreses que col.laboren amb el curs des de fa 3 edicions. 
Durant la visita, en Josep Maria i la Samy, ens han explicat quin tipus de cafè utilitzen i les seves propietats, com detectar quin és el punt de molgut adient, com treballa la màquina de fer cafès, com es neteja i com es fa un cafè perquè mantingui els aromes.
Els/es alumnes del curs i Escola Pia Calassanci donem les gràcies un cop més pel suport que ens ofereixen aquests petits empresaris del barri.
Moltes gràcies Josep Maria!
Comments